ViaVia Mechelen kan je op zon- en sommige feestdagen afhuren voor privégelegenheden zoals een feest, een teambuilding, een infodag, een filmopname, …
In de horecazaak kunnen maximum 80 personen zitten, verspreid over verschillende ruimtes. Maak je ook gebruik van de zolder is er nog ruimte voor 40 personen extra. Bij mooi weer kan je ook gebruik maken van ons terras. Daar kunnen tot 60 personen zitten. Voor een staande receptie is er op het terras plaats voor 90 personen.
 
Met catering:
Kies je voor een formule met catering dan rekenen we op minimum 40 personen en maximum 80 personen.
Voor 5u gebruik van het restaurant brengen we € 500 in rekening, inclusief alles klaarzetten en opkuis bij normaal gebruik.
Vervolgens werken we bij voorkeur met onze gekende formule ‘ViaVia Taste the world’. Dat komt op € 39 per persoon voor soep, hoofdgerechten en dessert, excl dranken. Voor meer informatie omtrent onze arrangementen zie Foods.
Wil je eerder een staande receptie met hapjes, of nog een ander idee, ….geef ons dan een seintje en we bekijken samen de mogelijkheden.
Indien de huur langer duurt dan 5u brengen we € 60 per begonnen uur, per medewerker in rekening. Vanaf 40 personen voorzien we steeds minimum 2 personeelsleden.

Zonder catering:
Wil je enkel de locatie gebruiken voor bv een productvoorstelling, een infodag, een tv opname …dan kan je ViaVia ook afhuren. Tot 5u gebruik brengen we € 1250 in rekening voor het klaarzetten, opkuis bij normaal gebruik en de huur van het volledige gebouw.  Opgelet! Eigen catering of een externe cateraar meebrengen is niet mogelijk.  
Afhankelijk van het event en de verwachtingen voorzien wij een bijhorend aantal personeelsleden. Reken op € 60 per begonnen uur per medewerker.


Je kan ViaVia enkel afhuren tot 23u. ViaVia kan niet afgehuurd worden voor dansfeesten of evenementen die langer duren dan 23u.