Kalender

23/12/2023 Vurige Winteravond

Vanaf 14u openen we ons winterterras, waar je gezellig kan keuvelen met een glaasje jenever, verwarmen met Glühwein of warme chocolademelk (met of zonder een scheutje rum), warme tapas of onze heerlijke ViaVia spaghetti.

(bij droog weer is dit een evenement dat buiten doorgaat)

Voor deze avond is reserveren niet mogelijk, kom maar langs om de kerstvakantie goed in te zetten!

 

 

11/01/2024 ViaVia, a place to meet new people!

Met onze vriendentafel brengen we mensen samen die graag nieuwe mensen leren kennen. Woon je pas in Mechelen, ben je een geboren en getogen Mechelaar of kom je van verder? Het maakt niet uit. Schrijf je alleen in of met een vriend(in), het kan allemaal. Het doel is om een gezellige avond door te brengen, met lekker eten en achteraf nieuwe vriendschappen of nog beter, een nieuwe reisgezel.

Maximum 35 personen.

Meer info: https://www.viaviamechelen.be/meetnewpeople

 

 

17/01/2024 Voorleesnamiddag (doelgroep 3 t.e.m. 6 jaar)

Deze namiddag toveren we onze zaal Hanswijk om tot een gezellig voorleeshoekje. We voorzien een glaasje appelsap, fruitsap of water voor de kleintjes terwijl ze luisteren naar de verhaaltjes. Voor de iets ouderen broertjes of zusjes voorzien we kleurmateriaal en gezelschapspelletjes. Ondertussen kan je zelf in het café genieten van wat rust en een drankje. Ervoor of erna is er de mogelijkheid om samen te smullen van onze heerlijke pannenkoeken (14u tot 16u30).

Het voorlezen zal starten om 15u.

 

Reserveren hiervoor is niet noodzakelijk, maar laat gerust weten als je van plan bent om langs te komen.