ViaVia, a place to meet new people!

Met onze vriendentafel brengen we mensen samen die graag nieuwe mensen leren kennen. Woon je pas in Mechelen, ben je een geboren en getogen Mechelaar of kom je van verder? Het maakt niet uit. Schrijf je alleen in of met een vriend(in), het kan allemaal. Het doel is om een gezellige avond door te brengen, met lekker eten en achteraf nieuwe vriendschappen of nog beter, een nieuwe reisgezel.

 

Inschrijving Vriendentafel donderdagavond 02 mei 2024 (start 18u30)

Hoe doen we het?

We starten de avond om 18u30 met een drankje en breken zo meteen het ijs. Daarna gaan we aan tafel en genieten eerst van een heerlijke kom soep, gevolgd door ons foodsharing menu ‘Taste The World’. Gerechten van over de wereld (vis/vlees/vegan/vegetarisch) zetten we in het midden van de tafel en kan je delen met je nieuwe tafelgenoten. We sluiten af met een dessert.

 

Wat kost dat?

€50 per persoon, incl. maaltijden en drank (water, frisdrank, wijn en bier) tussen 18u30 en 21u30.

ViaVia's foodsharing
'Taste the World'

Foodsharing brengt op een leuke manier gezelligheid aan tafel. Wat heb je nodig? Een groepje vrienden, een gezellige tafel en ‘finger-licking food’.

We starten onze culinaire wereldreis met een overheerlijk soepje. Nadien worden er verschillende, lekkere gerechten in het midden van de tafel geplaatst zodat je ze met elkaar kan delen wat meteen voor een leuke interactie tussen je tafelgenoten zorgt. Iedereen smult van de heerlijke bereidingen met kip, vlees en vis vergezeld van warme en koude side dishes. Maar ook vegetarische en veganistische gerechten komen aan bod! Denk maar aan ‘voor iedereen wat wils’.

Gesprekskaartjes zijn niet nodig, het delen geeft genoeg stof tot conversatie. Een gezellige boel dus. Delen, maar toch af en toe een klein beetje onderhandelen over wie het laatste stukje mag verorberen.