A la table de Bons Vivants

Vrijdagavond 31/05 = VOLZET

 

Enkele keren per jaar veranderen we voor een weekend het concept van onze keuken. We verkennen nieuwe culinaire wegen. Het draait allemaal rond samen zijn met de mensen die je graag hebt, en ondertussen heerlijk smullen en een lekker glas drinken. Neem je tijd, terwijl wij ons uitleven op de barbecue en jullie bedienen.

Deze keer brengen we 7 gerechtjes geïnspireerd door de vele keukens wereldwijd. In elk gerechtje komt er wel iets van de barbecue. Je kiest oftewel het veggie menu oftewel het vlees menu. Combineren is niet mogelijk, dan geraken onze chefs er niet meer wijs uit.

 

Je bent welkom vanaf 18u. Dan kan je alvast aperitieven. Ten allerlaatste moet je om 19u aanwezig zijn, dan gaan we van start met de 7 etappes.  
Kom je later toe, weet dan dat je mogelijks een gerecht zal missen. We grillen heel wat zaken à la minute. Om dit vlot te laten verlopen werken we gerecht per gerecht af, voor iedereen gelijktijdig.

 

Er zijn max. 50 plaatsen, inschrijven vooraf is nodig via https://www.viaviamechelen.be/product/14231178/a-la-table-de-bon-vivants
Uiteraard hopen we op gunstige weergoden en kan iedereen genieten van het zomers terras. Bij minder goede omstandigheden maken we het binnen gezellig.

 

Veggie menu - € 45
Vlees menu - € 48

Hieronder kan je het geplande menu vinden. Maar weet dat er altijd aanpassingen kunnen gedaan worden in functie van de ‘grillen’ van de chefs. Wat het ook wordt, we beloven dat het lekker zal zijn.

 

MENU*
Thaise tom kha kai soep met gegrilde shiitake (G,L,V+)
--
Groene gegrilde asperges met Japanse yakiniku saus en tempeh (G,L,V+)

Geroosterde filet van konijn met salie, speculaas en Italiaanse gorgonzola 

--

Geroosterde broccoli met tofoedressing, furikake en sesamcracker (V)
Jamaican jerk chicken met frisse salade 
--
Gebakken bloemkoolsaté met zoete aardappel en Indonesische pindasaus (V,G)
--
Geroosterde wortels met Gran Padano en truffelolie (V,G)
Balinese saté lilit van lam 

--

Mexican style nacho’s met pulled en gerookt jackfruit (V+,L)
Gebakken pijlinktvis gevuld met gamba en chorizo in een tomatensaus (L)

--

Gerookte ananas met witte chocolademousse

 

 V= Vegetarisch, V+= Vegan, G= Glutenvrij, L= lactosevrij

 

*Beide menu’s bevatten gerechten met gluten en lactose. Heb je een andere allergie of intolerantie, geef ons dan vooraf een seintje zodat we je kunnen laten weten welke gerechten dan moeilijk liggen voor jou.