Arrangementen vanaf 10 personen (prijzen per persoon)

ViaVia's foodsharing 'Taste the World' € 34,00
ViaVia's foodsharing 'Taste the World' + dessert sharing € 39,00
ViaVia's foodsharing 'Pan del Mundo' (uitsluitend lunch) € 15,90
Lunchdeal (uitsluitend voor eventgroepen; keuze uit dagsoep + broodje (kaas, hummus of gerookte zalm), spaghetti bolognaise, vegetarische lasagne en detox salade (met feta) + water tijdens de lunch 2u) € 17,90
Lunchdeal Deluxe (uitsluitend voor eventgroepen; keuze uit dagsoep + broodje (kaas, hummu of gerookte zalm, spaghetti bolgonaise, vegetarische lasagne en detox salade (met feta) + water en frisdranken* tijdens de lunch 2u) € 23,90

Meer info over deze arrangementen vind je onderaan deze pagina.

Drankenforfaits vanaf 10 personen (prijzen per persoon)

waterforfait (3u) € 6,00
water + frisdrank* (3u) € 13,00
water + wijn** (3u) € 19,50
water + frisdrank* + wijn** + bier*** (3u) € 21,50

* Coca Cola regular/zero, ice tea, tonic, sinaasappelsap, pompelmoessap
** Ferro 13 Hipster (Negroamaro) & Cantine Grasso Sette Aje (Chardonnay)
*** Estaminet, Cornet, Cornet 0.3% & Gouden Carolus Classic

! Warme dranken zijn niet inbegrepen in de drankenforfaits !

Uitbreidingen vanaf 10 personen (prijzen per persoon)

feestgebak (chocomoussetaart of biscuit met slagroom) € 7,50 (alleen op zolder of op zondag)
dessertenbuffet (ruim assortiment aan desserten en gebak) € 14,00 (alleen op zolder of op zondag)

ViaVia's foodsharing
'Taste the World'

Foodsharing brengt op een leuke manier gezelligheid aan tafel. Wat heb je nodig? Een groepje vrienden, een gezellige tafel en ‘finger-licking food’.

We starten onze culinaire wereldreis met een overheerlijk soepje. Nadien worden er verschillende, lekkere gerechten in het midden van de tafel geplaatst zodat je ze met elkaar kan delen wat meteen voor een leuke interactie tussen je tafelgenoten zorgt. Iedereen smult van de heerlijke bereidingen met kip, vlees en vis vergezeld van warme en koude side dishes. Maar ook vegetarische en veganistische gerechten komen aan bod! Denk maar aan ‘voor iedereen wat wils’.

Gesprekskaartjes zijn niet nodig, het delen geeft genoeg stof tot conversatie. Een gezellige boel dus. Delen, maar toch af en toe een klein beetje onderhandelen over wie het laatste stukje mag verorberen. Ideaal om eens te doen met vrienden, familie, collega's of met eeuwige twijfelaars die graag hun buikje rond eten.

ViaVia's foodsharing
'Pan del Mundo'

Ook een broodjesmaaltijd kan je 'sharen'! In het midden van de tafel plaatsen we mandjes met witte en bruine, Marokkaanse broden. Daarnaast wordt er uiteraard ook lekker broodbeleg voorzien (kaas, hummus, gerookte zalm en parmaham) vergezeld van enkele veganistische salades zodat iedereen zijn/haar broodje kan pimpen.

Door deze herkenbare, huiselijke situatie komt iedereen tot rust en komen de tongen ongetwijfeld los! Geen doodse stiltes aan tafel, maar wel gezellig gekeuvel!

Heb je op voorhand al weet van de voedselvoorkeuren van de groep? Laat het ons even weten, dan kunnen wij ons aanbod nog meer op de groep afstemmen!

Lunchdeal
(voor eventgroepen)

Bij de lunchdeal kunnen de deelnemers kiezen tussen 7 gerechten en voorzien we plat en bruisend water tijdens de lunch (max. 2u). De gasten hebben de keuze uit de volgende mogelijkheden:
- dagsoep + broodje (kaas, hummus of gerookte zalm)
- spaghetti bolognaise
- vegetarische lasagne met feta en truffelolie
- super green detox salade (met of zonder feta)

De prijzen op deze pagina zijn indicatief en kunnen onderhevig zijn aan prijswijzigingen.