openingsuren: maandag tot zaterdag
van 12u - 23u
Keuken:
ma-vrij: 12u-14u & 17u30-21u
zat: 12u-15u & 17u30-21u

(zon- en feestdagen gesloten)

Wil je een reservatie maken voor meer dan 10 personen? Gelieve ons dan even te bellen op 015 21 60 56. 

Misschien is een arrangement ook wel iets voor jullie dan. Neem gerust even een kijkje bij onze Arrangementen (min 10p). 

ViaVia's foodsharing
'Taste the World'

Foodsharing brengt op een leuke manier gezelligheid aan tafel. Wat heb je nodig? Een groepje vrienden, een gezellige tafel en ‘finger-licking food’.

We starten onze culinaire wereldreis met een overheerlijk soepje. Nadien worden er verschillende, lekkere gerechten in het midden van de tafel geplaatst zodat je ze met elkaar kan delen wat meteen voor een leuke interactie tussen je tafelgenoten zorgt. Iedereen smult van de heerlijke bereidingen met kip, vlees en vis vergezeld van warme en koude side dishes. Maar ook vegetarische en veganistische gerechten komen aan bod! Denk maar aan ‘voor iedereen wat wils’.

Gesprekskaartjes zijn niet nodig, het delen geeft genoeg stof tot conversatie. Een gezellige boel dus. Delen, maar toch af en toe een klein beetje onderhandelen over wie het laatste stukje mag verorberen. Ideaal om eens te doen met vrienden, familie, collega's of met eeuwige twijfelaars die graag hun buikje rond eten.

 

Een bezoekje aan ViaVia Mechelen zien we zo:


- Graag vragen wij je bij aankomst aan te melden bij het personeel. Zij zullen je naar je tafel begeleiden.

- Onze drank- en eetkaart vind je online terug op www.viaviamechelen.be/menu 
- De rekening wordt betaald aan onze kassa. Om veiligheidsredenen is ViaVia Mechelen een cashloze omgeving. Gelieve dan ook af te rekenen met de bank- of kredietkaart. We hanteren 1 rekening per tafelgezelschap.
- Om optimaal van je verblijf te kunnen genieten, vragen we je om je aankomsttijd zo goed mogelijk te respecteren.

- Huisdieren zijn niet toegelaten in het gebouw van ViaVia Mechelen. Alleen assistentiehonden mogen binnen in het restaurant. Bij mooi weer verwelkomen we jullie lievelingen graag op ons terras!

- Ons terras is - net zoals de volledige Kruidtuin - een rookvrije zone. Gelieve alleen te roken in de rookzone aan de ingang van het gebouw.

- Wanneer het weer het toelaat, werken wij graag buiten op het terras. Wij voorzien dan ook steeds een tafeltje op het terras voor onze reservaties.