Vrijdagavond 31/05 = VOLZET en Zaterdagavond 01/06

A la table de Bons Vivants

Enkele keren per jaar veranderen we voor een weekend het concept van onze keuken. We verkennen nieuwe culinaire wegen. Het draait allemaal rond samen zijn met de mensen die je graag hebt, en ondertussen heerlijk smullen en een lekker glas drinken. Neem je tijd, terwijl wij ons uitleven in de keuken en jullie bedienen.

meer info: 

https://www.viaviamechelen.be/table

 

openingsuren: maandag tot zaterdag
van 12u - 23u
Keuken:
ma-vrij: 12u-14u & 17u30-21u
zat: 12u-15u & 17u30-21u

(zondagen gesloten)

Wil je een reservatie maken voor meer dan 10 personen? Gelieve ons dan even te bellen op 015 21 60 56. 

Misschien is een arrangement ook wel iets voor jullie dan. Neem gerust even een kijkje bij onze Arrangementen (min 10p). 

ViaVia's foodsharing
'Taste the World'

Foodsharing brengt op een leuke manier gezelligheid aan tafel. Wat heb je nodig? Een groepje vrienden, een gezellige tafel en ‘finger-licking food’.

We starten onze culinaire wereldreis met een overheerlijk soepje. Nadien worden er verschillende, lekkere gerechten in het midden van de tafel geplaatst zodat je ze met elkaar kan delen wat meteen voor een leuke interactie tussen je tafelgenoten zorgt. Iedereen smult van de heerlijke bereidingen met kip, vlees en vis vergezeld van warme en koude side dishes. Maar ook vegetarische en veganistische gerechten komen aan bod! Denk maar aan ‘voor iedereen wat wils’.

Gesprekskaartjes zijn niet nodig, het delen geeft genoeg stof tot conversatie. Een gezellige boel dus. Delen, maar toch af en toe een klein beetje onderhandelen over wie het laatste stukje mag verorberen. Ideaal om eens te doen met vrienden, familie, collega's of met eeuwige twijfelaars die graag hun buikje rond eten.